À propos

The Sunday Times and New York Times Bestseller. Winner at The National Book Awards 2018 Everything you love about Ottolenghi, made simple.

Yotam Ottolenghi's award-winning recipes are always a celebration: an unforgettable combination of abundance, taste and surprise. Ottolenghi SIMPLE is no different, with 130 brand-new dishes that contain all the inventive elements and flavour combinations that Ottolenghi is loved for, but with minimal hassle for maximum joy.

Bursting with colourful photography, Ottolenghi SIMPLE showcases Yotam's standout dishes that will suit whatever type of cooking you find easy - whether that's getting wonderful food on the table in under 30 minutes, using just one pot to make a delicious meal, or a flavoursome dish that can be prepared ahead and then served when you're ready.

These brilliant, flavour-forward dishes are all SIMPLE in at least one (but very often more than one) way:

S - short on time: less than 30 minutes I - 10 ingredients or less M - make ahead P - pantry L - lazy E - easier than you think Ottolenghi SIMPLE is the stunning new cookbook we have all been wishing for: Yotam Ottolenghi's vibrant food made easy.

Buy the SIMPLE 10 ingredients at ottolenghi.co.uk


Rayons : Vie pratique & Loisirs > Arts de la table / Gastronomie > Cuisine / Gastronomie généralités > Essais / Réflexions / Ecrits sur la gastronomie


  • Auteur(s)

    Yotam Ottolenghi

  • Éditeur

    Random House Uk

  • Distributeur

    Interart

  • Date de parution

    06/09/2018

  • EAN

    9781785031168

  • Disponibilité

    Disponible

  • Nombre de pages

    308 Pages

  • Longueur

    32.7 cm

  • Largeur

    20.1 cm

  • Poids

    801 g

  • Support principal

    Grand format

Infos supplémentaires : Relié  

Yotam Ottolenghi

Né en 1968 à Jérusalem, Yotam Ottolenghi quitte Israël pour l'Europe et s'installe à Londres en 1997, où il étudie la cuisine française au Cordon Bleu. Il dirige aujourd'hui sept établissements, tous situés dans la capitale anglaise.

Reconnu mondialement, Yotam Ottolenghi est auteur d'une dizaine de livres de cuisine, tous des best-sellers, dont les ventes dépassent les dix millions d'exemplaires dans le monde.
En dix ans, Yotam Ottolenghi a mis sur le devant de la scène et résolument en vogue une cuisine levantine faite d'influences diverses, du Moyen-Orient, sa région natale où se mêlent les cultures et les religions, à la Californie, en passant par les Balkans, les pays arabes, l'Europe, la Grèce et l'Italie d'où sa famille paternelle est originaire.

empty